Din bild 


HAV & FORM DESIGNMARKNAD DEN 11 – 12 DECEMBER 

PÅ MARSTRANDS HAVSHOTELL


ÄNTLIGEN!!! Som vi har väntat och längtat efter detta! Att kunna delta på marknader igen, både som utställare, besökare och arrangörer.

Helgen den 11-12 december är det återigen dags för Hav & Form designmarknad på Marstrands havshotell!

Den kommer att hållas i Blå salen som tidigare samtidigt som det blir en traditionell julmarknad på torget framför hotellets entré.

Helgen den 11-12 december, kl. 10.00 - 16.00 öppnar vi återigen upp Blå salen för en fantastisk designmarknadshelg med kreativa designers, konsthantverkare och konstnärer inom varierande områden som t ex akvarell, akryl, textil, silver, trä, keramik, foto, prints, glas, läder, metall, betong, produktdesign m m. Lokalen är stor, ljus och luftig och ligger direkt till höger innanför huvudentrén.

Kostnad/bord: 1.250 kr inkl moms
Mått: 120 x 50 cm.

I hyran ingår bord, stol, duk, fantastisk frukostbuffé, kaffe under dagen samt möjlighet att hänga in ytterkläder i garderoben!

Ange om du behöver ha en vägg bakom dig. Det går inte att spika i väggarna, men det går bra att luta egna skärmar eller ställningar mot dem. Dessa ska i så fall placeras inom markerad yta. 

Om du har önskemål om att ta med dig t ex staffli, ställning, provdocka eller liknande i anslutning till ditt bord anger du även detta i din ansökan.

Lokalen är låst under natten. Du väljer själv om du vill lämna kvar eller ta med dig dina saker efter lördagens slut. Utställare ansvarar själva för sina produkter.  

Placering sker med hänsyn till en positiv helhet. 

Urval görs utifrån önskan om en varierande mix av material, form och design. 

Välkommen med din ansökan senast den 30 oktober till: event@strandskap.se

VIKTIGT! Ange kontaktuppgifter, hemsida, sociala medier och uppgifter för fakturering. 

Bifoga 5 st bilder samt en kort presentation som kommer att användas till marknadsföringen.

Hav&Form kommer att marknadsföras av av Strandskap Event genom sociala medier, lokalpress samt av Marstrands Havshotell.

Om du har några frågor, kontakta mig via mejladressen nedan!

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Hälsn Marika


 Strandskap Event

Marika Hylén

  event@strandskap.se 

http://www.strandskap.se/event